Prijzen - Mijn Kort Verhaal

Prijzen

De prijzen

 

Eerste prijs

De auteur van het beste verhaal wint een citytrip met een vriend of familielid naar Berlijn inclusief verblijf, mogelijk gemaakt door 9292.nl. Daarnaast wordt het verhaal gepubliceerd op Scholieren.com en op Zoemer.nl. Ook krijgt de winnaar een boekenpakket van De Bezige Bij.

nscheque

Tweede en derde prijs

Wanneer je de tweede of derde prijs wint, ontvang je een NS cadeaukaart van de NS Spoordeelwinkel t.w.v. respectievelijk 50 euro of 25 euro. Ook wordt het verhaal gepubliceerd op Zoemer.nl en krijg je een boekenpakket van De Bezige Bij.

boeken

Publieksprijs

Het verhaal met de meeste stemmen wint een jaar lang gratis school – en schrijfspullen van het merk Oxford t.w.v. €200,00 en een boekenpakket van De Bezige Bij. Ook dit verhaal wordt gepubliceerd op Zoemer.nl.

Actievoorwaarden.
De hoofdprijs is een reis met het openbaar vervoer (trein of bus). Het betreft een retourtje Berlijn voor 2 personen. Het verblijf wordt voor u verzorgd. Zowel de reis als het verblijf zijn persoonsgebonden en zijn niet inwisselbaar. Voor alle prijzen geldt dat deze niet inwisselbaar zijn voor geld.

Ontwerp door Willem Verweijen