Meedoen - Mijn Kort Verhaal

Meedoen

Meedoen

Stuur hier jouw kort verhaal in van maximaal 1000 woorden. Het thema van dit jaar is ‘de overstap’. Je mag dit thema zo letterlijk of figuurlijk nemen als je zelf wilt. Succes!

Heb je behoefte aan tips of inspiratie? Bekijk de verhalen van vorig jaar of lees hier hoe je dictator wordt van je eigen verhaal. Je vindt onze wedstrijd ook op Schrijven Online, de website voor schrijftips- en nieuws.

Je kunt helaas niet meer meedoen met je verhaal, de inzendingen zijn gesloten. Je kunt vanaf nu wel stemmen op jouw favoriete verhaal. Daarvoor heb je tot 1 februari de tijd. Ga naar de verhalen, open een verhaal en breng je stem uit. Het verhaal met de meeste stemmen sleept de Publieksprijs in de wacht. De jury kiest de andere drie winnaars.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en updates van de jury? Volg Mijn Kort Verhaal dan op Facebook.

Voorwaarden:

  • Je zit op een middelbare school in Nederland of Vlaanderen en schrijft in het Nederlands. Als je op het MBO zit, kun je meedoen als je niet ouder bent dan 19 jaar.
  • Je verhaal moet bij ons binnen zijn op zondag 15 januari 2017 23:59
  • Je verhaal is niet eerder gepubliceerd door een literaire uitgeverij of een erkend (online) magazine
  • Alle inzendingen worden door de redactie gecontroleerd. Als voldaan is aan de voorwaarden wordt het verhaal gepubliceerd op de website.
  • De redactie mag zonder opgaaf van redenen besluiten het verhaal niet te publiceren.
  • Van 16 januari tot 1 februari kan er gestemd worden op verhalen. Op 1 februari wordt de publiekswinnaar bekendgemaakt. De namen van de genomineerden voor de juryprijs volgen snel, afhankelijk van het aantal verhalen.
  • De genomineerden en de publiekswinnaar worden op zaterdag 18 februari verwacht bij de live prijsuitreiking in boekhandel Paagman in Den Haag. Houd die dag vrij!
Ontwerp door Willem Verweijen