Ik ben veranderd? - Mijn Kort Verhaal

Keren Bar

Kader

2
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Keren Bar (19 jaar)

? stemmen

Ik ben veranderd?

Ik ben een 13-jarig meisje en dit is mijn verhaal:

Mijn glimlach verbergt mijn verhaal, mijn tranen verbergen mijn ogen. Op mijn school heb ik veel meegemaakt een overstap van een lief meisje naar een lelijke strever.  Wat ik heb meegemaakt heeft een invloed op hoe ik me gedraag. Ik heb vorig jaar een overstap gemaakt naar wie ik eigenlijk ben. Ze hebben mij klein gekregen, maar wanneer ik groot werd, deden ze hun uiterste best om mij opnieuw klein te krijgen. Alleen sta je  niet sterker. Met iemand aan je zij bij moeilijke periodes. Vorig jaar heb ik mijn masker afgezet, want ik wil aan iedereen laten weten dat je moet opkomen voor jezelf en een ander. En ik wil de hele wereld laten zien wie de echte Keren is.

Bedankt voorhet lezen van mijn verhaal!

Ik hoop dat je na dit verhaal ook meer voor je vrienden gaat opkomen en meer bent met de mensen op school die weinig vrienden hebben!

Ontwerp door Willem Verweijen