Van Fake Naar De Echte Ik - Mijn Kort Verhaal

Manal El Horre

A-Stroom

0
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Manal El Horre (52 jaar)

? stemmen

Van Fake Naar De Echte Ik

Ik ben een 14-jarig meisje en mijn verhaal is echt gebeurd. Luister.

Mijn glimlach verbergt mijn leven, mijn tranen verbergen wie ik echt ben. Op mijn school heb ik veel meegemaakt een overstap van een lieve meisje naar een lelijke strever. Ik ben een dichter. Wat ik heb meegemaakt heeft een invloed gehad op wie ik echt ben. Ik heb vorig jaar een overstap gemaakt naar wie ik echt ben. Ze hebben mij klein gekregen, maar wanneer ik terug boven water was, deden ze hun uiterste best om mij opnieuw klein te krijgen. Maar alleen sta je sterker, klink raar maar ik ben het bewijs, alles alleen doorstaan in een moeilijke periode. Vorig jaar heb ik mijn masker afgezet, want ik wil aan iedereen laten weten dat je moet opkomen voor jezelf. En ik wil de hele wereld laten zien wie de echte Manal is.

Ontwerp door Willem Verweijen