De Overstap - Mijn Kort Verhaal

Zohri Boa

A-stroom

2
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

Zohri Boa (18 jaar)

? stemmen

De Overstap

Dag 1: alles nog oké, Tomas Overstap plant zijn reis

Dag 2: Nog beter. De familie Overstap gaat vliegen .

Dag 3: Dit ben ik :Tomas Overstap, ik zit zoals altijd op de trein ik ga zo naar de overstap, maar…Wat zie ik daar? Twee jongens duwen een vrouwtje van de overstap. Ik ga er heen en ik roep “wat zijn jullie aan het doen? Laat haar met rust” Maar ze luisteren niet naar mij. integendeel één van de twee roept heel erg luid”hé hou je kop nou eens grote mond!” Waarom doen ze haar dit toch aan?

Dag 4: Ze zijn weer bezig maar dit maal met een kleine jongen, ik kan hem net redden .Hopelijk stoppen ze nu wel

Dag 5: Deze keer is het dubbel zo erg e duwen geen oude mensen of kleine kinderen maar wel…Mijn broer… Jan overstap. Ik kan hem redden van de slag maar… Nu roept de ander. ” Nu is het genoeg ik ga je in elkaar slaan” ik probeer weg te lopen maar ze laten me struikelen recht op de rails. “oh nee!” Hoor ik mijn broer roepen. Maar helaas was dat ook het laatste wat ik hoorde. Nu komen mijn ouders en broer iedere dag naar de overstap met als dode “de overstap”

Ontwerp door Willem Verweijen