de overstap - Mijn Kort Verhaal

amber

vmbo (mavo)

0
stemmen

Deel dit verhaal

Stemmen
niet meer
mogelijk

Je hebt
gestemd!

amber (18 jaar)

? stemmen

de overstap

Ik zat in groep 8. Ik moest een middelbare school gaan kiezen. Ik wist niet welke. Voor mij is het moeilijk om te concentreren, want ik heb ADHD. Toen ik van mijn BFF ( mijn beste vriendin) hoorde dat er misschien een nieuwe school kwam en ze alles vertelde erover, wou ik daar heen. Ik heb het verteld tegen mijn moeder. Ze ging gelijk informatie opzoeken. Nu zit ik op mijn droom school: De middelbare vrijeschool. Ze zijn nieuw opgestart in Vlissingen ( in het gebouw van CSW bestevaer). De middelbare vrijeschool doet veel met de handen en houden van bewegen. GEWELDIG! Het is een super leuke klas. Ik wil nooit weg uit deze klas. De overstap was de beste overstap die ik kon krijgen. Ik ben blij dat deze school bestaat. Zonder deze school ben ik niks. Iedereen respecteert elkaar. Ik heb een SUPER klas!

 

Ontwerp door Willem Verweijen